Autoschade Herstel Haarlemmermeer is AHG Autoschadeherstelbedrijf 2018

Tijdens de drukbezochte nieuwjaarsreceptie van AHG werd het “AHG Autoschadeherstel-bedrijf 2018” bekendgemaakt door Guus van Dreven, algemeen directeur Autoschade Herstel Groep.

Naast winnaar Autoschade Herstel Haarlemmermeer uit Nieuw Vennep werd de top 3 gecompleteerd door de finalisten Autoschade Herstel VEBA uit Amsterdam en Autoschade Herstel Alderliesten uit Ridderkerk. 

Autoschade Herstel Haarlemmermeer heeft afgelopen jaar aangetoond excellent te presteren op het gebied van klanttevredenheid en inkooployaliteit. AHG-directeur Guus van Dreven: “De registratie van klanttevredenheid heeft veel aandacht gehad. Naast het extern zichtbaar zijn door middel van klantenreviews is het uiteraard ook van belang voor ondernemers om alle feedback vanuit klanten te allen tijde te monitoren en op te volgen, om zodoende de algehele klanttevredenheid te verbeteren. Daarnaast heeft Autoschade Herstel Haarlemmermeer het inkooployaliteitsprogramma van AHG goed uitgedragen, waardoor alle aangesloten vestigingen direct profiteren van het opgedane inkoopvoordeel”. 

Autoschade Herstel Haarlemmermeer heeft aantoonbaar het beste gepresteerd op de algehele klanttevredenheid en staat zelfs landelijk op de eerste plek op het klanttevredenheidsplatform van Tevreden.nl. Eind 2017 was Autoschade Herstel Haarlemmermeer reeds de landelijke winnaar van de Focwa Autoschade Award, een prijs die wordt uitgereikt aan de Focwa schadehersteller die door de klant het beste wordt gewaardeerd. 

Dennis Breed, directeur Autoschade Herstel Haarlemmermeer geeft aan dat dit wederom een prachtige teamprestatie is. “zonder de inzet van het voltallig personeel was dit uiteraard niet mogelijk geweest”.

Geplaatst op 14-01-2019

< VorigeVolgende >


Share on: