Axalta’s drie schadeherstelmerken goedgekeurd door Porsche AG

Porsche AG heeft Cromax® toegevoegd aan haar lijst met goedgekeurde lakschadeherstelmerken, waardoor alle drie premium schadeherstelmerken van Axalta – Cromax, Spies Hecker en Standox – geautoriseerd zijn voor gebruik door Porsche AG-dealers en schadeherstelbedrijven wereldwijd.

Axalta, een toonaangevende wereldwijde leverancier van vloeibare en poedercoatings, heeft al meer dan 20 jaar technische goedkeuring bij Porsche AG met Spies Hecker en Standox.  De lopende goedkeuring zorgt ervoor dat Porsche AG-auto’s worden hersteld met producten van de hoogste kwaliteit met behulp van de modernste technologieën.
 
Jürgen Knorr, directeur key accounts voor Axalta’s schadeherstelsystemen in Europa, het Midden-Oosten en Afrika, vertelt: “We zijn verheugd om onze succesvolle samenwerking met Porsche AG voort te zetten met de opname van Cromax in de lakhandleiding van Porsche AG. De zeer productieve laksystemen met toevoegende waarde, aangeboden door Cromax, passen perfect bij de door Porsche AG goedgekeurde schadeherstellers en dealers om reparaties mogelijk te maken die de waarde van een voertuig behouden en om te garanderen dat aan strenge garantievoorwaarden wordt voldaan.”
 
Geplaatst op 15-01-2019

< VorigeVolgende >


Share on: