Bob de Bruijn benoemd tot lid Raad van Bestuur Van Ameyde

Bob de Bruijn (33) is per 1 januari 2019 benoemd tot lid van de Raad van Bestuur van Van Ameyde International bv, de holding van Van Ameyde. Sinds 1 september 2018 heeft hij zich als directeur van Van Ameyde International voorbereid op zijn nieuwe rol, waarin hij Pieter den Dikken opvolgt. Bob de Bruijn zal zich onder andere richten op de strategie en operaties van de schade-expertise- en taxatiedivisie.

Bediening van de zakelijke schademarkt is een van de strategische speerpunten van Van Ameyde. Bob de Bruijn wordt in zijn nieuwe rol verantwoordelijk voor de dochterondernemingen Van Ameyde Marine, Arntz | van Helden, MLC Spain, Krogius, Woodgate & Clark en de taxatie-organisatie Van Ameyde Waarderingen.

“Met diverse nieuwe labels is de divisie de afgelopen jaren onder leiding van Pieter den Dikken sterk uitgebreid tot een internationaal netwerk voor de zakelijke markt. Het is onze ambitie om dit netwerk van sterke merken verder uit te breiden, zowel qua sectoren als qua markten. Daar kunnen klanten terecht voor schade-expertise en advisering, maar ook voor taxaties van bijvoorbeeld groot-zakelijke installaties. Een one-stop-shop voor de zakelijke markt,” aldus Bob de Bruijn.

Bob de Bruijn is in 2009 in dienst getreden bij Van Ameyde als internationaal projectmanager. Na voltooiing van diverse complexe, grensoverschrijdende projecten werd hij in 2011 Business Development Director van Van Ameyde. Van 1 april 2016 tot 1 september 2018 vervulde Bob de Bruijn de rol van Managing Director van Van Ameyde Benelux.
Hij volgt, als gezegd, Pieter den Dikken op. Pieter den Dikken is elf jaar voorzitter geweest van de Raad van Bestuur en nog eens twaalf jaar lid van de Raad van Bestuur. Pieter den Dikken blijft verbonden aan Van Ameyde in de rol van senior adviseur.
Geplaatst op 09-01-2019

< Vorige


Share on: