Cindy Weisscher Chief Operations Officer bij Meijers

Met de komst van Cindy Weisscher als Chief Operations Officer (COO) is het nieuwe Executive Team van assurantiemakelaar Meijers per 1 april compleet. Als COO wordt Cindy Weisscher verantwoordelijk voor ICT & Operations. Haar benoeming is onderdeel van de wijzigingen in de managementstructuur die de nieuwe CEO van Meijers, Daniel de Swaan, eind vorig jaar aankondigde.

Het vijfkoppige Executive Team bestaat verder uit Pieter van der Loo (Chief Commercial Officer), Marielle Hoogland (Chief People Officer) en Ton Stalenhoef (Chief Brokerage Officer).

Geert van Engelen, voorzitter van de Raad van Commissarissen over de komst van Cindy Weisscher: “Meijers wil de volgende stap zetten in klantgerichte digitalisering. De juiste inzet van data vertaald naar innovatieve processen is van essentieel belang voor onze klanten en voor ons als assurantiemakelaar. De expertise van Cindy Weisscher op dit gebied is een ijzersterke combinatie met het diepgewortelde klantgerichte DNA dat Meijers zo typeert. ” 

Cindy Weisscher is Directeur IT & Operations bij Loyalis en werkte daarvoor bij de Rabobank in Nederland en Azië. Zij zegt over haar benoeming tot COO bij Meijers: "Ik zie ernaar uit om mijn ervaring binnen de financiële dienstverlening in te zetten om bij dit prachtige familiebedrijf het verschil te maken voor klanten.” 
 
Meijers is een familiebedrijf dat in bijna een halve eeuw is uitgegroeid tot een van Nederlands grootste onafhankelijke assurantiemakelaars. Meijers is specialist in risicomanagement en zet zich met circa 240 medewerkers in voor de continuïteit van mensen en bedrijven. De belangrijkste expertisegebieden van het in Amstelveen gevestigde bedrijf zijn schadeverzekeringen, employee benefits, verzekeringen voor particulieren en advisering op maat. Meijers is een actief lid van het grootste internationale netwerk van onafhankelijke assurantiemakelaars, WBN. 
 
Geplaatst op 29-01-2019

< VorigeVolgende >


Share on: