Insurance-in-a-box-oplossing voor Baloise Insurance

De Insurance-in-a-box-oplossing van IT- en softwarebedrijf Tieto helpt Baloise Insurance haar digitalisering te versnellen. Baloise Insurance heeft de ambitie om gelijke tred te houden met de nieuwste ontwikkelingen op de verzekeringsmarkt.

Samen met de distributiepartners, de onafhankelijke makelaars, willen zij de klanten op maat gemaakte oplossingen bieden die aan hun veranderende behoeften voldoen. De Insurance-in-a-Box van het IT- en softwarebedrijf Tieto helpt innovatieve services en processen te lanceren en te testen op niet-succesvolle ideeën en versnelt die welke werken ", zegt Joris Smeulders, Managing Director van Baloise Insurance.

 

Het Insurance-in-a-Box-platform van Tieto is een combinatie van verschillende partneroplossingen, waarbij het Zweedse softwarebedrijf Insicon de belangrijkste partner is die het kernsysteem levert. Door gebruik te maken van het partnerecosysteem brengt het full-stack-platform de nieuwste technologie en distributieversnellers naar de klanten. De oplossingen zijn voorverpakt en modulair, waardoor Baloise de integratie en de time-to-market versnelt. Het biedt de verzekeraar, zijn makelaars en kanaalpartners de mogelijkheid om consumenten te bereiken met moderne en relevante diensten.

 

"Bij Tieto zijn we er trots op dat onze Insurance-in-a-Box-oplossing door Baloise is gekozen als hun agile verzekeringsplatform. Dit is een goed voorbeeld van hoe ecosysteempartnerships kunnen worden gebruikt om echte bedrijfswaarde voor onze klanten te creëren. Deze samenwerking met Baloise, onze eerste klant in België, opent ook nieuwe mogelijkheden voor Tieto in Europa", zegt Christian Segersven, Executive Vice President van Financial Services bij Tieto.

 
“Wij bij Insicon zijn enthousiast en trots om Insurance-in-a-Box [iiB] met Baloise te starten. IT is een grote stap voor ons om markten buiten onze thuisbasis aan te pakken. Samen met Tieto en andere iiB-partners kunnen we Baloise helpen zijn doelen te bereiken ", zegt Martin Sjöberg, Managing Director van Insicon”.

Geplaatst op 24-01-2019

< VorigeVolgende >


Share on: