Jan Duyvensz partner bij Norton Rose Fulbright advocaten in Amsterdam

Per 1 januari is Jan Duyvensz (1977) benoemd tot partner bij wereldwijd advocatenkantoor Norton Rose Fulbright advocaten in Amsterdam.

Jan is gespecialiseerd en gepromoveerd in het (her)verzekerings- en aansprakelijkheidsrecht en adviseert ondernemingen op een breed terrein, waaronder financial lines, fraude en corruptie, en productaansprakelijkheid. Naast zijn werk als advocaat, doceert Jan regelmatig over genoemde rechtsgebieden en is hij rechter-plaatsvervanger bij de rechtbank Noord-Holland.
 

“Wij zijn erg blij met de toetreding van Jan als partner binnen ons kantoor. Met zijn ervaring en brede kennis zal hij onze nationale en internationale succesvolle dienstverlening op het gebied van insurance litigation verder gaan uitbouwen”, aldus Daphne

Broerse, managing partner van Norton Rose Fulbright in Amsterdam.

 

Yke Lennartz, hoofd Litigation in Amsterdam, zegt het volgende: “Vier jaar geleden hebben wij Jan als senior advocaat aan Norton Rose Fulbright kunnen verbinden om vanuit Amsterdam onze internationale insurance litigation praktijk mee uit te bouwen. Jan zette met tomeloze energie en enthousiasme deze prachtige praktijk in Amsterdam op. Vanwege Jan’s diepe kennis van de verzekeringsmarkt en solide relaties met cliënten, is zijn benoeming een logische stap bij de dienstverlening naar onze cliënten en ook een vreugdevolle ontwikkeling voor ons kantoor.

 

Geplaatst op 08-01-2019

< VorigeVolgende >


Share on: