Per 1 januari drie nieuwe medewerkers bij Lengkeek

Per 1 januari zijn er drie medewerkers begonnen bij Lengkeek. Joury Krijtberg is begonnen als teamleider uClaim, Kees van Laar als schade-expert in Zwolle en Dammes Bergman als opstal-expert in Amsterdam.

Foto: Dammes Bergman (Links) en Joury Krijtenberg (rechts)

Joury Krijtenberg 
Per 1 januari is Joury Krijtenberg in Rotterdam begonnen als teamleider uClaim. Joury is 29 jaar jong. Voordat hij bij Lengkeek aan de slag is gegaan heeft hij als accountmanager gewerkt bij VvE Beheer B.V. te Rijswijk, waar hij verantwoordelijk was voor ca. 60 VvE’s. Aangezien hij hiervoor veel in de avonduren aan het werk was en hij vader is geworden van zijn inmiddels 8 maanden oude zoontje, werd het tijd voor verandering. Een verandering waar hij Lengkeek erg dankbaar voor is.

Kees van Laar 
Sinds 1 januari is ook Kees van Laar werkzaam bij Lengkeek, als schade-expert CVT in Zwolle. Kees is tot 2009 zelfstandig ondernemer geweest in de bosbouw, groenvoorziening en kleinschaliger in de civiele techniek. Na verkoop van deze onderneming is hij verder gegaan met het in loondienst uitvoeren van bosbouwwerkzaamheden. Zijn visie op de toekomst heeft er uiteindelijk toe geleid dat schade-expertise en Lengkeek in beeld kwamen. Onder leiding van Gerard van Straaten gaat hij zich het vak eigen maken, met name in de richting van schades aan kabels, leidingen en bomen.


Dammes Bergman 
Ook Dammes Bergman is sinds 1 januari bij Lengkeek in dienst gekomen als opstal Schade-expert. Dammes is afkomstig van EMN, waardoor Lengkeek er een zeer ervaren collega bij krijgt. Dammes Bergman zal werkzaam zijn vanaf het kantoor in Amsterdam.

 
 
Geplaatst op 07-01-2019

< VorigeVolgende >


Share on: