Raymond Leemkuil benoemd tot Head of Underwriting bij HDI Global

Raymond Leemkuil treedt per 1 februari in dienst als Head of Underwriting bij HDI Global. Raymond gaat in Nederland leidinggeven aan alle Underwriting teams die per 1 januari 2019 onder één aansturing zijn gebracht. Ook zal Raymond onderdeel uitmaken van het managementteam. Raymond was als Interim Head of Underwriting Marine al enkele maanden actief binnen HDI.

Raymond Leemkuil is sinds 1995 werkzaam in de financiële dienstverlening. De afgelopen 18 jaar was hij werkzaam bij Delta Lloyd. Binnen Delta Lloyd was hij verantwoordelijk voor verschillende afdelingen waaronder Underwriting, Claims en Sales.

Als deel van de Talanx Group is HDI Global SE al decennia lang een van de toonaangevende verzekeraars, die een breed en op behoeften gebaseerd aanbod van verzekeringsoplossingen biedt met bijbehorende diensten. HDI biedt internationale verzekeringsprogramma's en is actief via buitenlandse kantoren, dochterondernemingen en aangesloten bedrijven, evenals via netwerkpartners in meer dan 150 landen.
 
Geplaatst op 24-01-2019

< VorigeVolgende >


Share on: