ZZP Nederland en Reaal sluiten mantelovereenkomst

Reaal heeft per 1 januari 2019 een mantelovereenkomst gesloten met ZZP Nederland, de grootste onafhankelijke ondernemersorganisatie voor zelfstandigen zonder personeel in Nederland. De mantelovereenkomst biedt zzp’ers de mogelijkheid om zich tegen een extra scherpe premie te verzekeren tegen de financiële gevolgen van arbeidsongeschiktheid. Uiteraard kan men ook zonder extra kosten gebruik maken van de preventieservice Reaal Lijfwacht.

AOV en preventieservice voor zelfstandig ondernemer
Als mantelpartner biedt Reaal zzp’ers - aangesloten bij ZZP Nederland -  met een beroep dat valt in UNIM-tarief 3 een korting van 5% op de premie van een UNIM Plus arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV). In UNIM-tarief 3 vallen vooral beroepen met een adviesrol en beroepen uit de zakelijke dienstverlening. Zoals consultant/trainer, ICT-specialist, interimmanager of organisatieadviseur. Uiteraard kan de doelgroep altijd zonder extra kosten gebruikmaken van de preventieservice Reaal Lijfwacht. De preventieservice helpt klanten om gezond, gemotiveerd en met plezier aan het werk te blijven door middel van coaching, gezondheidsonderzoek en ondernemersadvies.

Begeleiding bij goede werkbalans
Arjen Vrolijk, directeur bij ZZP Nederland Verzekeringen: “Wij zijn verheugd dat we door steeds meer partijen, nu ook door Reaal, worden beschouwd als de vertegenwoordiger voor de zzp’er. Op deze manier kunnen we gezamenlijk nog meer inhoud geven aan de wensen van zzp’ers binnen het abonnement op ZZP Nederland.”

Pim Hafkenscheid, directeur AOV bij Reaal is blij met de samenwerking met ZZP Nederland: “We zijn uiteraard blij met deze overeenkomst tussen Reaal en ZZP Nederland. De overeenkomst past goed bij onze ambitie om zelfstandig ondernemers te begeleiden bij een goede werkbalans en bij het behouden van hun goede gezondheid. En hen te verzekeren tegen de financiële gevolgen van arbeidsongeschiktheid. Veel zzp’ers hebben nog geen arbeidsongeschiktheidsverzekering. Met deze overeenkomst hopen we de drempel te verlagen door een volledige en passende AOV aan te bieden tegen een scherpe prijs.”

Geplaatst op 07-01-2019

< VorigeVolgende >


Share on: