Chubb benoemt Peter Graswinckel tot Segment Leader Major Accounts

Chubb maakte gisteren bekend dat Peter Graswinckel is benoemd tot Segment Leader for Major Accounts in Continental Europe. In deze nieuwe rol is Peter verantwoordelijk voor de maatwerkdienstverlening aan major accounts, klanten en partners in continentaal Europa.

Hij zal ook leiding geven aan Chubb’s Major Accounts Segment Leaders in 17 landen en aan Chubb’s Global Client Executive Practice in continentaal Europa. Peter zal nauw samenwerken met Chubb’s regionale managementteam en andere Major Accounts-teams over de hele wereld, om te zorgen voor een consistente dienstverlening.

Peter rapporteert aan Suresh Krishnan, Head of Major Accounts bij Chubb in Europa, en in een matrix aan Adrian Matthews, Chief Operating Officer en Head of Property & Casualty, Continental Europe.

Peter was voorheen Global Client Executive voor Chubb in de Benelux. Hij heeft meer dan twintig jaar ervaring in de verzekeringssector.

Chubb heeft naast de benoemding van Peter ook bekendgemaakt dat haar Global Accounts-segment is omgedoopt tot Major Accounts.

Suresh Krishnan, Head of Major Accounts voor Chubb in Europa: “We luisteren naar onze klanten en Peters benoeming is daar direct bewijs van. Hij wordt gerespecteerd in de sector en door onze klanten vanwege zijn kennis, expertise en inzicht. Wij zullen onze propositie voor multinationale bedrijven in Europa blijven verfijnen, waarbij onze klanten en makelaars altijd aan de basis van onze beslissingen zullen staan.”

Adrian Matthews, Chief Operating Officer en Head of Property & Casualty, Continental Europe: “Het is fantastisch nieuws dat Peter deze rol op zich heeft genomen in ons Major Accounts-team. Onder Peters leiding en met een focus op toegewijde teams van acceptanten, kunnen we steeds nauwer samenwerken met onze klanten en hun verwachtingen zoveel mogelijk blijven overtreffen.”

Geplaatst op 07-02-2019


Share on: