De treurige puinhoop na de brand

Dinsdagavond is op het bedrijventerrein Nieuw-Mathenesse in Schiedam brand uitgebroken. Woensdagochtend was te zien hoe groot de schade daadwerkelijk is van de brand. De politie en brandweer zijn op het ogenblik druk bezig om de oorzaak van deze grote brand te achterhalen.

Het betrof een brand in een loods op een locatie waar een aantal bedrijfspanden aan elkaar gekoppeld is. Het vuur heeft onder meer meubelzaak Spyrka, een bandenzaak en een deels leegstaand pand volledig verwoest. Verder is er tijdens de brand ook een aantal auto‘s in vlammen opgegaan. Tijdens de brand waren er gelukkig geen mensen in het pand aanwezig en er zijn dan ook geen gewonden gevallen. Gio Kantoormeubelen is er door het snelle ingrijpen van de brandweer goed vanaf gekomen en is weer open.

De brandweer heeft tijdens de bluswerkzaamheden assistentie gekregen van de verschillende brandweerkorpsen uit de directe omgeving. Zo werden er  8 tankautospuiten en 4 hoogwerkers ingezet om de brand onder controle te krijgen.

Foto door Gert Struijs
Geplaatst op 28-02-2019


Share on: