Pieter van Rijnsoever nieuw bestuurslid FOCWA

Pieter van Rijnsoever (43) is door de ledenraad van FOCWA gekozen als bestuurslid van FOCWA. Naar de mening van de ledenraad is hij een goede aanvulling op de zittende bestuursleden, met een eigen signatuur. Als jonge ondernemer uit de regio Soest runt hij een individueel opererend schadeherstelbedrijf met weinig tot geen schadesturing.

De ledenraad van FOCWA heeft Pieter van Rijnsoever gekozen als nieuw bestuurslid van de brancheorganisatie. Als eigenaar van het individueel opererende schadeherstelbedrijf ‘Van Rijnsoever Autoschadeherstelbedrijf’ in Soest kent Pieter het reilen en zeilen van de schadeherstelsector. Als jonge ondernemer onderscheidt hij zich met zijn expertise en vakmanschap waarbij hij weinig tot geen samenwerking kent met sturende partijen.
 
Voorzitter Peter Brussel: “Met de komst van Pieter halen we veel kennis en ervaring in huis. Maar vooral ook een ondernemer die een mening en een visie heeft op de toekomst van het schadeherstelvak. De afgelopen 18 jaar bouwde hij als individueel opererende schadehersteller zijn bedrijf uit tot een toonaangevende onderneming in zijn regio. Samen met de andere bestuursleden kunnen we nu verdere invulling geven aan ‘veiligheid door vakmanschap’. Als voorzitter vind ik het erg belangrijk dat al onze leden zich gehoord voelen. Ik ben dan ook erg blij dat we met de komst van Pieter de belangen van de individueel opererende schadeherstelbedrijven verder kunnen behartigen.”
 
Pieter van Rijnsoever: “Als ondernemer en als mens sta ik op mijn onafhankelijkheid. Ik kies er in mijn bedrijf dan ook voor om niet of nauwelijks met gestuurde schade te werken. Dat is niet altijd evident en ik (h)erken de signalen die ik van andere collega-onafhankelijke bedrijven hoor over de uitdagingen die zij in hun dagelijkse werkzaamheden tegenkomen. Binnen het FOCWA-bestuur wil ik aan deze geluiden gehoor geven en ervoor zorgen dat iedere stem wordt gehoord en ieder belang wordt verdedigd.”.
 
Geplaatst op 05-02-2019


Share on: