Slim ondernemen binnen het wagenpark

Nationale-Nederlanden lanceert Hello Mobility. Hiermee kunnen ondernemers en chauffeurs kosten besparen en duurzaam ondernemen met hun wagenpark. Deze dienst helpt de resultaten van hun wagenpark gericht te verbeteren. Hello Mobility combineert data uit de voertuigen via een online dashboard met persoonlijke coaching.

Innovatie met dubbele winst
‘Uit onze klantdata weten we dat ondernemers flink kunnen besparen binnen hun wagenpark met relatief eenvoudige aanpassingen. Met Hello Mobility helpen we ze om hiermee structureel aan de slag te gaan’, vertelt Kokke van der Werf, directeur van Sparklab, het innovatielab van Nationale-Nederlanden. ‘Hello Mobility is een mooi voorbeeld hoe we onze ruime ervaring met het verzekeren van wagenparken koppelen aan nieuwe inzichten vanuit Sparklab’
 
Hello Mobility uitgelegd
Hello Mobility combineert de resultaten van meetapparatuur in voertuigen met persoonlijke coaching om gericht de resultaten van een wagenpark te verbeteren. Samen met een coach analyseren ondernemers de huidige resultaten van het wagenpark. Via een online dashboard worden deze resultaten zoals het rijgedrag, schadeverloop, brandstofverbruik en de onderhoudskosten bijgehouden. Aan de hand daarvan stelt de coach verbeteringen en eventuele trainingen voor van chauffeurs. Al na twee weken krijgt de ondernemer een eerste analyse van de meetgegevens met verbetertips.
 
Hello Mobility start met een selecte groep ondernemers. Op basis van de resultaten wordt Hello Mobility doorontwikkeld. Bent u ondernemer en wilt u hieraan meedoen? Meld u dan aan via www.hellomobility.nl.
 
Voor iedereen beschikbaar
Nationale-Nederlanden heeft veel ervaring met hulp bij preventie en wil dit breder inzetten.
Dit betekent dat diensten die hier aan bijdragen breed beschikbaar moet zijn, voor klanten én niet-klanten. Nationale-Nederlanden wil Nederland écht veiliger maken.
 
Meer informatie op www.hellomobility.nl of bekijk het hellomobility-filmpje https://www.youtube.com/watch?v=UjXwGYDlwpE .
 
Geplaatst op 25-02-2019


Share on: