Vanderwal & Joosten landt in Eindhoven

Expertisebureau Vanderwal & Joosten opent per 1 maart a.s. een kantoor recht tegenover de vertrekhal van Eindhoven Airport. Jurjen Witte, senior schade-expert en lid van de directie, en schade-expert Harold Heerdink zullen vanuit Eindhoven het complete pallet aan diensten aanbieden, te weten expertises op het gebied van technische verzekeringen (CAR/transport/montage), property (machinebreuk en brand), aansprakelijkheid (productaansprakelijkheid/AVB/BAV) en marine (werkmaterieel).


Witte: ”De bestaande kantoren van Vanderwal & Joosten zijn gevestigd in Rotterdam, Utrecht en op Schiphol. Vanuit deze vestigingen bedienen we met ongeveer 40 man de gehele Nederlandse markt. Aangezien klanten in het zuiden van het land ook regelmatig behoefte hebben aan ondersteuning, hebben we besloten op zoek te gaan naar een locatie in het zuiden. De keuze is gevallen op Eindhoven, omdat dat zo’n beetje de hoofdstad van Zuid-Nederland is qua industrie en kennis. We zijn al aan het proefdraaien in Eindhoven en merken dat het nu al blijkt te werken. Men vindt het toch fijn als je in de buurt zit. En waarom vlakbij een luchthaven? Vorig jaar zijn wij van Amstelveen verhuisd naar Schiphol, iets wat ons goed is bevallen met het oog op internationale schades. Los daarvan is gebleken dat een luchthaven ook een goede locatie is voor een expertisebureau.”

Het nieuwe kantoor is gevestigd aan de Freddy van Riemsdijkweg 4, 5657 EE  Eindhoven. Het kantoor is bereikbaar via telefoonnummer 040 303 17 90.
Geplaatst op 13-02-2019


Share on: