Autoschadebedrijf Re-cars uit Horst sluit aan bij AHG

De dienstverlening van AHG voor de regio Noord-Limburg is weer ingevuld met Autoschadebedrijf Re-cars. Het autoschadebedrijf is in 2005 in het Noord-Limburgse Melderslo opgericht door directeur Patrick In de Braek.

Het bedrijf is door de jaren heen sterk gegroeid, met als gevolg dat het in 2013 is verhuisd naar een groter pand in Horst. In 2019 hebben verdere groei en ambities van In de Braek ervoor gezorgd dat Re-cars dit jaar nog een state-of-the-art nieuwbouwpand in Horst gaat bouwen. De planning is dat het nieuwe pand van maar liefst 2.000m² dit jaar nog operationeel zal zijn. 


Het autoschadebedrijf biedt naast schadeherstel, reparatie en onderhoud ook additionele diensten als inruil, inkoop en verhuur van auto’s. 


“Het nieuwbouwpand is ontworpen met een duurzame toekomstvisie. Niet alleen ons schadeherstel-proces voldoet aan de gestelde milieunormen en keurmerken; wij geloven dat ook ons pand moet bijdragen aan een beter milieu”, aldus In de Braek. Naast autoschadeherstel gaat Re-cars zich in het nieuwe pand ook focussen op industriële dienstverlening en vrachtwagenherstel. 


Guus van Dreven, algemeen directeur AHG: “Wij zijn verheugd met deze invulling van de regio Noord Limburg. Met name de groeistrategie spreekt ons aan. Ook herkennen wij de echte ondernemersmentaliteit met de nodige durf. In een korte tijd heeft Patrick met Re-cars een mooi bedrijf opgebouwd met een sterke visie en aanpak.”

Geplaatst op 21-03-2019


Share on: