CCS en Postex gaan partnership aan en realiseren koppeling

CCS en Postex ondertekenden deze week een partnerovereenkomst. In de loop van het tweede kwartaal zal de koppeling tussen de backoffice-oplossing Level en Postex beschikbaar komen via de Marketplace, het door CCS gecreĆ«erde integratieplatform dat eind vorig jaar is geĆÆntroduceerd. Verzekeringsbedrijven die met Level werken kunnen door de koppeling eenvoudig gebruikmaken van het Postex-cloudplatform voor klantcommunicatie.

Postex faciliteert het complete verzendproces en zorgt voor de documentstromen rondom prolongatieoutput, aanmaningen, mutatiebrieven en overige correspondentie.  
Door de koppeling met Postex beschikken verzekeringsbedrijven over de mogelijkheid om berichten te verzenden op basis van de communicatievoorkeur van de ontvanger.
 
“Ons platform wordt inmiddels door tientallen verzekeringsbedrijven intensief gebruikt. Met het aangaan van dit partnership met CCS verstevigen wij onze positie binnen de verzekeringssector, één van de kernsegmenten waarbinnen wij opereren”, aldus Hans de Wit, Commercieel Directeur en verantwoordelijk voor partnerships binnen Postex. 
 
De koppeling met Postex gaat efficiency in de communicatie met klanten opleveren. Zowel CCS als Postex hebben veel ervaring in de verzekeringssector en wij zijn enthousiast over deze propositie. In een markt waar de druk op de kosten hoog is, bieden wij een oplossing waarmee procesvoordelen behaald kunnen worden. Daarnaast werkt Postex al naar volle tevredenheid samen met diverse klanten van ons, zoals bijvoorbeeld: DAK Intermediairscollectief, ABW Verzekeringen en Woongarant Volmacht. Wij kiezen dus voor de integratie met een bewezen oplossing”, aldus Arnold Barendrecht, Commercieel Directeur van CCS. 
 
“Vanuit CCS zien wij de Marketplace als hét integratieplatform waarmee een open ecosysteem van insurtechs ontsloten wordt naar onze klanten. Nieuwe toepassingen en diensten van onze partners kunnen via de Marketplace door Level-gebruikers worden geselecteerd en afgenomen. Doordat we nu Postex als nieuwe partner introduceren kunnen we onze klanten nog beter ondersteunen in hun dagelijkse bedrijfsvoering”, aldus Paul Wolda, Head of Productmanagement en verantwoordelijk voor partnerships binnen CCS. 
 
Binnenkort kunnen klanten van CCS gebruik gaan maken van de koppeling welke gefaseerd zal worden opgeleverd en uitgerold. Tijdens de CCS Summit 2019 zullen beide partners de Level-gebruikers informeren en de mogelijkheden van de koppeling toelichten. 
Geplaatst op 29-03-2019


Share on: