David de Greef naar Allianz Global Corporate & Specialty

David de Greef maakt als Financial Lines Manager Benelux de overstap naar Allianz Global Corporate & Specialty (AGCS), verzekeraar van industriële risico’s binnen de Allianz Groep. Zijn werkterrein zal zijn België, Luxemburg en Nederland.

Hij rapporteert aan Patrick Thiels, CEO van AGCS voor het Middellandse Zeegebied (Frankrijk, Italië, Spanje, Portugal, Benelux, Griekenland, Cyprus, Malta en de Maghreb) en binnen zijn departement aan Marco Vincenzi, Financial Lines Underwriting Director voor dezelfde regio. Hij start op maandag 4 maart.
 
David (35) heeft meer dan 9 jaar ervaring in verzekeringen. Hij begon zijn loopbaan in 2007 bij Dexia Bank in België en vervoegde vervolgens AIG Europe in 2010, waar hij in 2016 werd benoemd tot Financial Institutions Manager BeNelux.
 
Patrick Thiels, CEO AGCS voor het Middellandse-Zeegebied, zegt hierover: "David heeft het ideale profiel voor deze functie. Zijn expertise en kennis van de markt zijn echte troeven om onze Financial Lines-activiteiten succesvol te beheren en uit te breiden."
Geplaatst op 04-03-2019


Share on: