Gouden Oor Erkenning voor NV schade

NV Schadeverzekering Metaal en Technische Bedrijfstakken (hierna NV schade) heeft de Gouden Oor Erkenning niveau 1 behaald. Daarmee toont NV schade aan dat ze goed luistert naar haar klanten en echt wil weten wat er bij klanten leeft.

Ron van Kesteren, directeur van Stichting toetsing verzekeraars: "Het is goed dat keurmerkhouders zich behalve voor het Keurmerk Klantgericht Verzekeren, ook door de stichting willen laten toetsen om de Gouden Oor Erkenning te behalen. NV schade toont daarmee aan zich steeds verder te willen verbeteren om te komen tot een betere dienstverlening aan haar klanten. Wij feliciteren NV schade van harte met de Gouden Oor Erkenning!"
 

Gouden Oor Erkenning waardevol
Peter Schrage, directeur van NV schade: "Feedback en behoeften van klanten en medewerkers zien wij als belangrijke brandstof voor de vormgeving en verbetering van onze dienstverlening. Hier investeren we al jaren in. Dat dit nu wordt beloond met een Gouden Oor Erkenning doet ons deugd! Ook in de toekomst blijven we ons inzetten om de stem van de klant te laten horen in de organisatie."

 
Ook voorzitter van Stichting Gouden Oor, Eric de Haan is blij dat NV schade de Gouden Oor Erkenning heeft verworven: "Mooi dat NV schade dit eerste niveau van Gouden Oor Erkenning heeft bereikt en de uitdaging aangaat om de klantbeleving via een steeds beter feedbackmanagement verder te verbeteren."
 
Stichting toetsing verzekeraars en het Gouden Oor
Met het Gouden Oor kunnen organisaties zich nog verder ontwikkelen in klantbeleving en het integreren van de stem van de klant in hun organisatie. Kijk voor meer informatie over de Gouden Oor-audit door Stichting toetsing verzekeraars op www.keurmerkverzekeraars.nl/GO.

Voor meer informatie over het Gouden Oor, zie: www.goudenoor.nl. Daar vindt u ook de organisaties die een Gouden Oor-erkenning hebben verkregen.
 
Geplaatst op 14-03-2019


Share on: