Inschrijven 6e Insurancecycletour 24 mei 2019

Dit jaar wordt er weer gefietst en genoten van de sfeer tijdens de jaarlijkse Inscurancecycletour. Dit jaar zijn er routes van 55, 85 en 135 km.

Het is een volledig verzorgde wielerdag met mensen en (oud) collega's uit de verzekeringswereld. Eten en drinken wordt verzorgd en als u zich nu inschrijft krijgt u een wielershirt met uw eigen naam er op. Hoe cool is dat! Schrijf gerust ook (fiets)vrienden en familie in.

Hoe meer inschrijvers, hoe hoger de bijdrage voor het goede doel. De organisatoren hebben een absoluut “antistrijkstokbeleid”. Patrick Roest, de schaatscoryfee, komt voor een meet and greet en het uitreiken van de cheque aan HandicapNL.
Wacht niet en schrijf u direct in via www.insurancecycletour.eu/inschrijven.

De tocht is mede mogelijk gemaakt door de bijdragen van Hoofdsponsor Koers Groep en initiatiefnemers Ard Korevaar Personenschade en Totaalsupport.

Premium partners zijn: Heling en Partners, ì-letsel, DBC re-integratie, DEKRA en R.P. van Dijk
Vrienden: Enveloppenland, Letselimpact, TVM

Goede doel 2019
De opbrengst van de Insurance Cycle Tour gaat naar de verwenboxen voor gezinnen met kinderen met een beperking. De dagelijkse zorg voor een kind met een handicap is zwaar en stopt nóóit. 60% van de ouders van kinderen met een beperking heeft te kampen met een burn-out. Bijna de helft kampt met opvoed- en relatieproblemen. Ruim driekwart van de ouders is minder gaan werken om voor hun kind te zorgen. Door de Insurance Cycle Tour heeft HandicapNL het afgelopen jaar honderden ouders en verzorgers van kinderen met een beperking verrast met een verwenbox. Een doos gevuld met leuke en lieve verwennerijen als gebaar van waardering. Samen kunnen we ze laten merken dat ze gezien worden. Dat wij hun zorg en toewijding waarderen. Zij verdienen een gebaar van waardering.

 
Geplaatst op 25-03-2019


Share on: