NIEUW Leergang Verkeersaansprakelijkheid & De letselschaderegeling

Studiecentrum Kerckebosch start op 23 mei de 2-daagse leergang Verkeersaansprakelijkheid (hoe is het inhoudelijk geregeld?) & De letselschaderegeling (hoe pak je de zaak aan?). Een combinatie van twee bijeenkomsten en twee online cursusmodules. De leergang biedt een verdieping op het vakgebied Letselschade en verkeer. Beide dagen zijn tevens los te volgen. Accreditatie NOVA / NIVRE.

Naast de intensieve bijeenkomsten bieden de online cursusmodules extra lesstof ter verdieping van uw kennis. U bestudeert deze waar en wanneer u wilt. Dit maakt het leren aantrekkelijk en extra flexibel.

Module 1
Verkeersaansprakelijkheid : hoe is het inhoudelijk geregeld?
Letselschade als gevolg van verkeersongevallen komt helaas (te) vaak voor. Soms is de situatie helder en wordt aansprakelijkheid direct erkend. Vaak ligt het ingewikkelder en dienen verschillende factoren te worden meegewogen of spelen bijzondere omstandigheden een rol. Hoe is het dan geregeld? Welke informatie moet u presenteren? Sterk bewijs is immers voor het slagen van de zaak van doorslaggevend belang. De juridische aspecten rondom aansprakelijkheid behandelen we op dag 1 van de cursus.
Datum bijeenkomst: 23 mei 2019
 
Module 2
De letselschaderegeling : hoe pak je de zaak aan?
Tijdens dag 2 staat de letselschade vergoeding centraal  We doorlopen de verschillende stappen om de zaak effectief aan te pakken?  Hoe kan het causaal verband tussen letsel en verkeersongeval worden bepaald?  Wie schakelt u daarbij in? Hoe zorgt u voor een sterk dossier? Welke strategie volgt u? Wat is het plan? Vervolgens behandelen we de afwikkeling van de zaak.  Gaat u regelen of procederen?  Is mediation een goede optie? Met aandacht voor het slachtoffer en  de (emotionele) gevolgen van het verkeersongeval. De cursus behandelt alle belangrijke aandachtspunten en valkuilen.
Datum bijeenkomst: 13 juni 2019
 
Locatie: Hotel Breukelen
Accreditatie: Per bijeenkomst: NOvA 6 PO-punten en NIVRE 6 PE-punten
Investering: Per module € 699,00 per persoon, excl. BTW. Bij gelijktijdige aanmelding van beide modules € 1299,00 per persoon, excl. BTW
Organisatie: Uitgeverij-Studiecentrum Kerckebosch
Meer informatie en aanmelden: kerckebosch.nl/recht/tweedaagse-leergang-verkeersaansprakelijkheid-de-letselschaderegeling
Geplaatst op 19-03-2019


Share on: