Op 17 februari is Piet van der Made (SAR en RMiA) overleden

In de periode van 2001 tot en met 2008 was hij voorzitter van de Testcommissie van de erkenningsregeling Registermakelaar in Assurantiën (RMiA). Hij vervulde deze rol met veel passie en kundigheid, en was in deze rol kritisch maar rechtvaardig voor de kandidaten. Binnen de Stichting Assurantie Registratie (SAR) stond hij bekend als een gedreven en kundig ‘verzekeringsman’ en ‘mensenmens’.

Bedroefd hebben wij kennisgenomen van het overlijden van Piet van der Made. 

In zijn werkzame leven zeer gerespecteerd en gekend door velen binnen de verzekeringsbranche, zowel intermediairs als verzekeraars. Door collega’s en medewerkers van de SAR op handen gedragen vanwege zijn humor, vriendelijkheid maar zeker ook zijn harde werken en grote inzet.
 
Piet kenmerkte zich door zijn schat aan kennis en ervaring en wilde deze ook graag delen met anderen. Hij was voor een groot aantal mensen in de branche een klankbord en mentor.
 
Wij zullen zijn kennis, ervaring en humor erg missen. Onze gedachten gaan uit naar zijn familie en wij wensen hen sterkte toe bij het verwerken van dit grote verlies.
 
Namens het bestuur en medewerkers van de Stichting Assurantie Registratie,
Geplaatst op 09-03-2019


Share on: