Op 3 april organiseert Adfiz het Particulier Platform

Op 3 april 2019 organiseert Adfiz het Particulier Platform. Dit is hét evenement voor onafhankelijk adviseurs, gespecialiseerd in de particuliere markt. Een plek om collega’s te ontmoeten en kennis uit te wisselen over het thema ‘Je adviseur, je beste verzekering’.

Dit jaar leidt communicatie-expert Paul Stamsnijder, oprichter Reputatiegroep, de dag in. Hij gaat in op klantbeleving bij financiële producten. Aansluitend gaat men in gesprek over actief klantbeheer: Jeroen Oversteegen, directeur van de Nationale Hypotheekbond, bespreekt praktische tools die jou ondersteunen. Tot slot onderzoekt Dick Vos, eigenaar van Veldhuis Advies, samen met de zaal de waarde van advies.

Tijdens diverse expertsessies over Schade, Hypotheken en Inkomen ontvangt men praktische handvatten en op de kennismarkt staat men oog in oog met de nieuwste ontwikkelingen. 

Programma Particulier Platform 2019 locatie Mereveld te Utrecht

12.30 uur:  Ontvangst met lunch + Kennismarkt (Helder BeheerHypotheekbondClosure)

13.30 uur:  Welkomstwoord

13.40 uur:  Plenair programma  ‘Ben jij de beste verzekering voor je klant?’ onder leiding van Enno Wiertsema

 • Paul Stamsnijder - Oprichter van de Reputatiegroep en bekend communicatie-expert 
  In een financiële wereld waarin producten voor klanten nauwelijks van elkaar te onderscheiden zijn, maak jij als adviseur het verschil. Tijdens een inspirerende sessie neemt Paul Stamsnijder je mee in alle fases van de klantreis. Dat helpt je scherper te benoemen waar jij voor staat, wat jou uniek maakt en hoe jij bekend wilt staan.
   
 • Jeroen Oversteegen  - Directeur van de Nationale Hypotheekbond 
  De adviseur ondersteunen bij actief beheer, dat wil Jeroen Oversteegen bereiken met software van de Nationale Hypotheekbond. Een goed voorbeeld hiervan is de signaleringstool, deze geeft een signaal wanneer iets wijzigt in het klantdossier. Zo kan je als adviseur sneller schakelen en de klant eenvoudig bedienen. 
 • Dick Vos - eigenaar van Veldhuis Advies, voorzitter particulier overleg en lid van het Adfiz bestuur  
  Dick Vos investeert bij zijn eigen kantoor al jaren in actief klantbeheer. Hij laat zien hoe zij dit in de praktijk toepassen, wat daar voor nodig is en hoe klanten daarop reageren.  

Interactief 
Wat kan dit nu allemaal voor uw adviespraktijk betekenen? Samen met de overige gastsprekers en de zaal we gaat men hierover in gesprek. Er wordt met name aandacht gevestigd op onderscheidend vermogen: “excellente klantbediening”, “momenten van de waarheid in de klantreis” en hoe de adviseur daarin kan bijstaan. 


15.00 uur:  Aanvang ronde 1 expertsessies:

 • Hypotheken- Mischa Koster, Guideology
 • Schade - Laurens van Schoonhoven, Rolls
 • Inkomen - Cosmas Blaauw, Sharepeople

16.00 uur: Pauze + Kennismarkt 

16.30 uur:  Aanvang  ronde 2 expertsessie (identieke sessies als ronde 1)

17.30 uur:  Aanvang dinerbuffet + Kennismarkt 

19.00 uur:  Verwacht einde

Geplaatst op 22-03-2019


Share on: