Robotics in schadebehandeling tijdens congres Schademanagement & Assistance

Alexander Dietrich, managing director van Van Ameyde Germany, heeft deze week een lezing gegeven over Robotics in schadebehandeling tijdens het congres Schademanagement & Assistance op 26 en 27 maart 2019 in Leipzig.

Onder de titel “Robotergesteuerte Prozessautomatiseirung im Schadenfall” deelde Van Ameyde een workshop met consultants 67rockwell. Tim Braasch, Managing Director van 67rockwell, deed de aftrap met een presentatie over diverse ontwikkelingen en cijfers in de verzekeringsmarkt. Alexander Dietrich zoemde in op RPA (Robotic Process Automation, oftewel Robotics) in de schadebehandelingsbranche.

“Schadebehandelaars zouden zich moeten kunnen focussen op de technische en juridische aspecten van schadebehandeling. Robotics biedt die mogelijkheid door administratieve en zich herhalende taken, die geen specialistische expertise of persoonlijke contacten met verzekerden vereisen, over te nemen,” zegt Dietrich. In zijn presentatie laat hij zien hoe Van Ameyde robotics in de dagelijkse praktijk van schadebehandeling toepast.

Geplaatst op 29-03-2019


Share on: