Seminar calamiteitenzorg voor verzekeringsexperts

Als professional in verzekeringen heeft u er dikwijls mee te maken: calamiteiten binnen musea, instellingen of bij personen. Wilt u uw kennis bijspijkeren over dit onderwerp en ervaringen uitwisselen met vakgenoten?

U bent van harte uit voor de gratis bijeenkomst ‘Calamiteitenzorg: preventie & herstel van kunst en erfgoed’, georganiseerd door Analyselab, Amy en Art Salvage België en Nederland.

In diverse presentaties worden o.a. aan de hand van case studies richtlijnen gegeven voor het beheersen van risico’s, de bereddering bij noodgevallen en de juiste nazorg in geval van een calamiteit.

Tijdens de bijeenkomst leert u meer over doeltreffende informatiedoorstroom tussen collecties en verzekeraars en het belang van effectieve beveiliging van kunstwerken voor het uitkeren van schadevergoedingen. U krijgt de kans om vragen te stellen aan gespecialiseerde onderzoekers en om kennis en kunde te delen met vakgenoten.

Het NIVRE kent tevens 3 PE-punten toe voor deelname aan het seminar en voor alle deelnemers wordt onder andere een calamiteitenposter ter beschikking gesteld.
 

Datum: Donderdag 21 maart
Inloop 12:30 uur – 13:00 uur
Borrel 16:15 uur
Locatie: Analyselab
Rotterdam Science Tower, 18e etage
Marconistraat 16
3029 AK Rotterdam

Deze bijeenkomst kent een besloten vorm, omdat er slechts 30 plaatsen beschikbaar zijn. Plaatsen worden toegekend op basis van moment van inschrijving.

Wilt u deelnemen aan deze bijeenkomst, schrijf u dan snel in! Dit kan via info@artsalvage.eu. Ook voor meer informatie kunt u naar dit adres mailen.

Geplaatst op 06-03-2019


Share on: