Snap-on Tools Benelux introduceert de Pro Spot Pro Pull

Snap-on Tools Benelux introduceert de Pro Spot Pro Pull. De Pro Pull is gepatenteerde equipment waarmee eenvoudig, snel en nauwkeurig kleine deuken en pitten uitgedeukt kunnen worden.

De Amerikaanse leveranciers van (speciaal) gereedschap en equipment voor de autobranche reageren hiermee op de tendens dat verzekeringsmaatschappijen schade-delen vernieuwen niet zomaar meer vergoeden, en er steeds vaker gerepareerd moet worden.

De multifunctionele Pro Pull wordt geleverd in een koffer met daarin de Pro Pull, drie steunplaten, een verwisselbare lastoorts en een las-contactpunt. Hoewel het ‘pistool’ er eenvoudig uitziet, heeft hij veel opties om de diverse mogelijke uitdeuktechnieken te optimaliseren.


De Pro Pull wordt gemonteerd op een enkelzijdig laspistool (niet meegeleverd). Het materiaal rondom de deuk, wordt door de best passende, eenvoudig te monteren steunplaat ondersteund. Het collectieve doel van Snap-on Tools en Pro Spot is namelijk gereedschap ontwikkelen waarmee monteurs en bedrijven meer geld kunnen verdienen.
 

Bekijk de Promotievideo:
https://youtu.be/ScNWF-VZ0G0

Bekijk een van de video’s om het gemak van de Pro Spot Pro Pull te zien. Pro Spot autoschadeherstel equipment en gereedschap wordt in de Benelux exclusief geleverd door Snap-on Tools. Indien gewenst kan Snap-on Tools op locatie een demonstratie geven. Neem hiervoor contact op met een regionale Snap-on Tools dealer via https://snap-on.eu/contact.

Kenmerken Pro Spot Pro Pull    
  • Geen laskabel nodig tussen tool en laspistool
  • Repareert schade snel, eenvoudig en nauwkeurig
  • Steunplaten met snelwisselsysteem
  • Verstelbare lastoorts
  • Beschikbaar voor ieder laspistool
Geplaatst op 18-03-2019


Share on: