Uitbreidingen bij BosBoon Expertise

Het team van BosBoon Expertise is uitgebreid met 5 experts: 2 technische experts, 2 letselschade-experts en een transport-expert.

Foto: Wilco van Mook

Cees Dobbe (51 jaar) is werktuigbouwkundig ingenieur en heeft ruime ervaring op Machinebreuk schaden. Cees is daarnaast ook inzetbaar op CAR- en Aansprakelijkheidsdossiers. Hij heeft bij diverse bedrijven als expert gewerkt waarvan de laatste jaren voor Delta Lloyd / Nationale Nederlanden. Cees werkt vanuit het kantoor van BosBoon Expertise te Amsterdam en is zowel landelijk als internationaal inzetbaar. Cees is in december 2018 gestart bij BosBoon Expertise.

Xavier Schulkens (62 jaar) heeft ruime ervaring als schade-expert; langdurige ervaring in Property-, CAR- en AVB-dossiers. Met zijn architectuurachtergrond is Xavier daarnaast uitstekend inzetbaar op Beroepsaansprakelijkheidsdossiers. Xavier Schulkens zal vanuit het BosBoon-kantoor te Eindhoven werken en is landelijk en internationaal inzetbaar. Xaviers is op 18 maart 2019 gestart bij BosBoon Expertise.

Wilco van Mook (50 jaar) heeft ruime ervaring met het regelen van letselschadezaken, zowel als belangenbehartiger als voor verzekeraars. Wilco is per 1 januari 2019 als senior letselschade-expert actief binnen het Letselschadeteam van  BosBoon Expertise. Wilco is een echte allrounder, landelijk inzetbaar en werkt vanuit kantoor Eindhoven.

Rob Donkers (49 jaar) heeft net als Wilco ruime werkervaring als letselschade-expert en gaat als senior letselschade-expert het Letselschadeteam van BosBoon Expertise per 1 april 2019 versterken. Rob is landelijk inzetbaar en werkt vanuit kantoor Eindhoven.

Sander Bunschoten (39 jaar) is transportschade-expert en heeft ruime ervaring met cargo-dossiers. Sander werkt vanuit het kantoor van BosBoon Expertise te Amsterdam en is zowel landelijk als internationaal inzetbaar.


Naast deze uitbreiding is BosBoon Expertise actief op zoek naar junior schade-experts en claimshandlers voor BosBoon SchadeService, zowel op de vakgebieden Transport, CAR/AVB als Letsel. Geïnteresseerden kunnen zich melden bij Mathy Boon / mboon@bosboon.nl
 
Geplaatst op 18-03-2019


Share on: