Autoschade Herstel Haarlemmermeer neemt Autoschade Herstel Van der Niet over

De AHG vestiging uit Noordwijk wordt per 1 april 2019 overgenomen door Autoschade Herstel Haarlemmermeer en blijft binnen het netwerk van AHG.

Dennis Breed, directeur Autoschade Herstel Haarlemmermeer: “in het kader van uitbreiding van ons verzorgingsgebied kunnen we met Autoschade Herstel Van der Niet een goede invulling geven aan onze groeiambitie. De regio’s van de vestigingen sluiten perfect op elkaar aan. Beide vestigingen hebben veel met elkaar gemeen, waardoor we onze klanten en relaties de kwaliteit en service kunnen verlenen die ze gewend zijn”. De vestiging in Noordwijk zal verder gaan onder de naam Autoschade Herstel Breed. De centrale organisatie AHG heeft een belangrijke rol gespeeld om deze beslissing te nemen door beide ondernemers met hun toekomstplannen bij elkaar te brengen. Dennis Breed zal naast Autoschade Herstel Haarlemmermeer ook Autoschade Herstel Breed aansturen als directeur. 
 
Autoschade Herstel Van der Niet is in 1996 opgericht door Rob van der Niet. Na ruim 20 jaar actief te zijn geweest als ondernemer, is het voor Van der Niet tijd voor een nieuwe uitdaging. Alle medewerkers gaan mee in de overname. 
 
Geplaatst op 01-04-2019

< VorigeVolgende >


Share on: