Chubb breidt Travel Smart voor zakelijke reizigers uit

Chubb heeft zijn Travel Smart-oplossing voor zakenreizigers uitgebreid met twaalf nieuwe e-learning modules over relevante en actuele onderwerpen, zoals cyber, terroristische dreiging en kidnapping. Het hele e-learningprogramma is volledig geïntegreerd in de oplossing, wat het gebruiksgemak voor zakenreizigers aanzienlijk vergroot.

"Met de nieuwe e-learningmodules kunnen medewerkers zich nu nog beter voorbereiden op hun reis", aldus Arjen van Dun, Regional Head of Corporate & Distribution, Accident & Health bij Chubb. “Ze krijgen inzicht in de specifieke risico’s van hun bestemming en hoe ze die kunnen beperken. Werkgevers kunnen met Chubb Travel Smart beter invulling geven aan hun zorgplicht.”


Chubb Travel Smart, beschikbaar via desktop en app, maakt zakenreizen veiliger. Het uitgebreide e-learningprogramma maakt medewerkers bewust van de specifieke risico’s van hun aanstaande reis en helpt hen die risico’s te beperken en beheersen. Onderweg hebben ze direct toegang tot essentiële diensten en informatie, zoals dag en nacht bereikbare medische of beveiligingshulp. Ook stuurt Travel Smart locatiegebaseerde waarschuwingen die zakelijke reizigers helpen hun veiligheid te waarborgen en problemen te vermijden.  


Voor risk en HR-managers biedt Travel Smart een online dashboard waarmee ze in real-time een volledig overzicht hebben van reizende medewerkers, hun locatie en of zij zich in een risicogebied bevinden. Ze kunnen hen e-mails en sms-berichten sturen, bijvoorbeeld over een verandering in de reisroute. Bij een acute veiligheidsdreiging kunnen ze medewerkers vragen in te checken en te bevestigen dat ze veilig zijn.


De nieuwe e-learningmodules zijn ontwikkeld in samenwerking met Global Warning Systems, een toonaangevende expert op het gebied van veiligheidsinformatie voor zakenreizigers.


“De e-learning modules zijn volledig geïntegreerd in Travel Smart, zowel in de desktop als in de app", zegt Andreas Rodman, CEO van GWS. “Door deze integratie en het gebruik van ‘gamification’ zorgen we voor optimaal gebruiksgemak en een hogere mate van interactie. Dit resulteert in een groter veiligheidsbewustzijn bij zakenreizigers. Werkgevers kunnen monitoren of hun werknemers goed voorbereid op reis gaan, dankzij de geautomatiseerde rapportage over het gebruik van de app.”


Meer informatie over Chubb Travel Smart in de Benelux vindt u op  https://www.chubb.com/benelux/travelsmart. De informatie is in het Engels.

Geplaatst op 09-04-2019

< VorigeVolgende >


Share on: