Familie Dascha wenst heropening onderzoek naar aanleiding van TDO-rapportage

TDO (Team Dascha Onderzoek) is een particulier onderzoeksteam dat zich vanaf 1 januari 2016 heeft bezig gehouden met de kernvraag van de familie Graafsma; ‘Wat is er gebeurd in de laatste uren van Dascha?’. TDO is sinds augustus 2018 verder gegaan als onderdeel/initiatief van MTI (More Than Investigation B.V.).

TDO is van mening dat op basis van het politiedossier er geen conclusie kan worden getrokken. De conclusie “zelfdoding” is gebaseerd op voor ons onnavolgbare gronden en redenen.

Dit rapport is opgesteld op basis van eigen onderzoek en naar aanleiding van het verschil tussen het onderzoek van TDO en het onderzoek van de politie. Daarnaast is dit rapport ook opgesteld vanwege het vermoeden dat onduidelijkheden en openstaande vragen in het politiedossier niet voldoende zijn onderzocht. De meest recente bevindingen zullen in verband met het lopende onderzoek niet in deze rapportage worden gedeeld.
 
Wens
De familie Graafsma wenst dat het Openbaar Ministerie, op basis van de bevindingen van TDO welke de beweringen in het politiedossier weerleggen, het onderzoek heropent en dat het onderzoek wordt verricht door een rechercheteam dat niet verbonden is aan de politie eenheid Gooi en Vechtstreek.

Wilt u Inzage in het rapport.
Geplaatst op 09-04-2019

< Vorige


Share on: