FOCWA organiseerde op 13 april de Nationale Deukendag

Tijdens de Nationale Deukendag op 13 april herstelde FOCWA-schadeherstelbedrijven meer dan 350 deukjes op één dag. Brancheorganisatie FOCWA organiseerde de Nationale Deukendag om consumenten het vakmanschap van uitdeuken zonder spuiten te tonen.

Op zaterdag 13 april konden consumenten op meer dan 20 locaties in Nederland kennismaken met de mogelijkheden van reparatiemethodes bij schadeherstel tijdens de Nationale Deukendag. Tijdens die dag konden consumenten ook deukjes in hun auto laten weghalen tegen een gereduceerd tarief van 35 euro. 
 
“De Focwa Deukendag 2019 bij Orange Schade Hoogvliet en Vlaardingen was een groot succes! Nog voor de start om 09:00 uur stonden de eerste klanten al te wachten en is de laatste klant om 17:00 uur geholpen. Onder het genot van een kopje koffie en wat lekkers keken de bezoekers mee hoe een deukje verwijderd werd en namen ze een kijkje achter de schermen in de spuitcabine die normaal gesproken gesloten is. Onze collega's hebben met heel veel plezier gewerkt om alle bezoekers op te vangen en te helpen”, aldus Orange Schade.
 
Open dag
Schadeherstelbedrijven konden rekenen op de ondersteuning van hun brancheorganisatie voor de organisatie van dit event. Zo zette FOCWA actief in op een gerichte online campagne naar meer dan 120.000 consumenten in de nabije omgeving van deelnemende schadeherstelbedrijven. Het succes van de dag bleek al snel uit de vele vervolgafspraken die gemaakt zijn om andere deukjes weg te werken en/of schades te herstellen.
 
Consumenten konden met eigen ogen zien hoe de schade aan hun auto op een kwalitatieve en veilige manier werd hersteld. Voor de kleine bezoekers werd er uitgepakt met ballonnen, springkussens en allerlei lekkernijen. Er waren zelfs bedrijven waar kinderen (en volwassenen) zelf konden spuiten.
 
Komt er in 2020 weer een Nationale Deukendag? Als het aan de meeste deelnemende FOCWA bedrijven ligt wel: “Wat een topdag hebben we gehad! Veel bezoek gehad, boel mensen blij kunnen maken met een deukje herstellen! Zo’n leuke dag dat we volgend jaar rond deze periode wederom een Nationale Deukendag gaan organiseren! Iedereen bedankt voor de komst, en alle medewerkers super bedankt voor de hulp”, aldus ASW Autoschade Winterswijk.
Geplaatst op 23-04-2019

< VorigeVolgende >


Share on: