Jeroen van de Mortel mede-eigenaar Context

Deze maand heeft drs. ing. Jeroen van de Mortel het aandelenpakket van drs. Gerard Böttcher in Context overgenomen. De overige aandeelhouders Michael Blonk, Marcel Revet, Nini Schenk en Inge Winter zijn verheugd met de toetreding van Jeroen als aandeelhouder. Gerard Böttcher blijft als managing partner verbonden aan Context B.V.

Jeroen van de Mortel werkt sinds 2006 als expert in het werkgebied product-aansprakelijkheid en -recall (PA&R). Sinds zijn aanstelling bij Context in 2015  heeft Jeroen een kring van opdrachtgevers opgebouwd die regelmatig een beroep doen op zijn expertise.
 
Jeroen wil als aandeelhouder het aanbod van Context voor expertise in aansprakelijkheids- en recall schades verder uitbouwen. Dit kan door interne samenwerking, maar uitbreiding van het aantal experts behoort ook tot de mogelijkheden. “PA&R zal blijvend deel uit maken van de portefeuille van Context”, aldus Van de Mortel, die vooral in de voedingsmiddelen, chemische en farmaceutische industrie, verpakkingsmiddelen, automobielindustrie en consumentenproducten actief is.
 
In een toelichting op deze stap zegt Gerard Böttcher: “Met deze overdracht van het laatste deel van mijn aandelen aan een volgende generatie gaat Context een nieuwe fase in. Ik ben trots op het team van enthousiaste mensen dat nu gezamenlijk eigenaar is en bij wie ik het bedrijf dat ik heb opgericht in goede handen weet.” 
Geplaatst op 15-04-2019

< VorigeVolgende >


Share on: