Medewerkers Sclidon werken zich in het zweet

Bij Scildon Levensverzekeringen wordt door de medewerkers elke dag hard gewerkt om de belangen van consumenten en onafhankelijk financieel adviseurs zo goed mogelijk te behartigen. Maar al enige maanden hebben 21 medewerkers hun inspanningen nog verder opgevoerd.

Dat wordt lopen
21 medewerkers van Scildon nemen dit jaar deel aan de Roparun, die van 8 tot en met 10 juni plaatsvindt. In het Pinksterweekend rennen 8 medewerkers in estafette de ruim 500 kilometer van Parijs naar Rotterdam. Per loper is dat dan toch 1,5 marathon! De afstand wordt ook door 4 fietsers afgelegd. Zij zorgen voor het juiste tempo van de lopers, voor hun de veiligheid en de navigatie. De lopers en fietsers worden begeleid door een team van collega’s die zorgen voor eten, drank en slaapgelegenheid. Het team, onder leiding van accountmanager Rolph Klijn, is al enige maanden enthousiast in training.
 
368 teams
Aan de Roparun doen 368 teams mee. Doel is zo veel mogelijk geld op te halen voor de zorg voor mensen met kanker. Tijdens de afgelopen 27 edities van de Roparun is al meer dan 80 miljoen euro opgehaald.
 
Geplaatst op 29-04-2019


Share on: