Nationaal Brandpreventie Congres 12 en 13 juni

Het 10e Nationaal Congres Brandpreventie is op woensdag 12 en donderdag 13 juni 2019. Deze jubileum editie wordt gehouden in De Oude Duikenburg in Echteld.

Foto: 9e editie in november 2018

Beide dagen is er een interessant 
programma met boeiende sprekers, waaronder Hajé van Egmond, Harm Leenders, René Hagen en Rudolf van Mierlo. De eerste dag ligt de focus op bouwkundige brandpreventie. De tweede dag is het thema brandbeveiligingsinstallaties.

Onderwerpen zijn onder andere de Wet Kwaliteitsborging voor het Bouwen, Elektrische brandrisico's NTA 8220 en Leermomenten van incidenten door de jaren heen. Verder mag je beide dagen zelf aan de slag met een interactieve casus.
Het beloven weer twee interessante dagen te worden vol inspirerende sprekers over leuke inhoudelijke thema’s voor zowel starters als gevorderden. Tussen de presentaties door is er ruime gelegenheid tot netwerken. Beide dagen zullen we afsluiten met een netwerkborrel.


Het congres wordt gehouden op het vertrouwde adres, De Oude Duikenburg in Echteld. Op de website vind je meer informatie en geeft de video een impressie van het congres.
Voor deelname aan het Nationaal Congres Brandpreventie vragen wij een bijdrage van slechts € 49,- per dag.
Graag nodigen wij jou uit om hierbij aanwezig te zijn. Je kunt je 
hier aanmelden. Het aantal deelnemers is beperkt, dus zorg ervoor dat jouw plek op tijd gereserveerd is! 
Geplaatst op 11-04-2019

< VorigeVolgende >


Share on: