NN Running Team viert tweede jaar jubileum

Op de tweede verjaardag van het Running Team van NN hebben NN Group en Global Sports Communication aangekondigd dat zij hun partnerschap zullen verlengen tot 31 december 2022.

Het NN Running Team is het eerste professionele wegrennende team ter wereld en het heeft vele successen behaald in zijn korte geschiedenis: 112 overwinningen in de wereld, zes overwinningen van de wereldmarathon, drie wereldtitels, twee Europese records en drie wereldrecords.
 
Atleten uit 15 landen in het NN Running Team profiteren van toegang tot coaching expertise, medische hulp en voedingsgerelateerde en andere ondersteuning.
 
Het team wordt ondersteund door een grote online fanbase van over de hele wereld, die de reis van de NN Running Team-atleten volgen via video, beeld en geschreven inhoud via de verschillende online platforms.
 
Jos Hermens, directeur van Global Sports Communications, is verheugd over de contractverlenging van NN Group, die volgens hem een ​​overweldigende bevestiging is van de kracht van het project.
'Mijn oude droom was om het eerste professionele hardloopteam te starten De vooruitgang die het NN Running Team de afgelopen twee jaar heeft geboekt, heeft zelfs mijn stoutste verwachtingen overtroffen', legt Jos uit.

'Het team verandert het atletieklandschap wereldwijd en de positieve reacties die we hebben ontvangen van atleten, fans, raceorganisatoren en beheerders is lovend geweest. NN Group heeft bewezen een zeer gewaardeerde partner te zijn en door hun ondersteuning te bieden tot 2022 zal het NN Running Team kunnen blijven bouwen op hun erfenis. '


Remco Barbier, hoofd van Branding NN Group: 'De sterke band tussen de merken en de NN Running Team-atleten ondersteunt de uitstekende hardloopprestaties en waardevolle publiciteit. We moedigen andere commerciële hardloopteams aan om deel te nemen aan wedstrijden, in onze gezamenlijke inspanning om het gezicht van de sport te veranderen. '

Om het tweede jaar van het Running Team van NN te vieren, hebben NN Group en Global Sports Communication een jaarboek gepubliceerd waarin ze terugkijken op hun vele prestaties in de afgelopen 12 maanden, geleid door Eliud's verbluffende wereldmarathon van 2:01:39 in Berlijn.

Op het tweejarig jubileum waren aanwezig de World Cross Country-kampioen Joshua Cheptegei, de Nederlandse marathonrecordhouder Abdi Nageeye en Josphat Boit, een pacer voor Eliud Kipchoge tijdens zijn wereldrecordmarathon in september vorig jaar in Berlijn.

De nieuwe Nike NN Running Team-set, die op 7 april voor de eerste werd gedragen op de NN Marathon Rotterdam, werd ook op het jubileum onthuld.

 

 

Geplaatst op 05-04-2019


Share on: