OHRA start campagne de Leukste Hond van Nederland

Radio 10 gaat samen met OHRA op zoek naar de Leukste Hond van Nederland! Trotse hondenbezitters kunnen een foto of filmpje van hun hond insturen naar de ochtendshow Ekdom in de Morgen van dj Gerard Ekdom. Een jury, onder leiding van Martin Gaus, selecteert de 5 leukste honden, waarna heel Nederland mag stemmen op de Leukste Hond van Nederland.

De Leukste Hond
Luisteraars kunnen vanaf vandaag, 8 april, tot en met 12 april hun hond aanmelden door foto’s en filmpjes van hun viervoeter in te sturen. Onder leiding van Martin Gaus kiest een onafhankelijke jury in het weekend uit alle inzendingen de 5 leukste honden. Van 15 tot en met 18 april kan heel Nederland op de leukste hond stemmen via www.radio10.nl/ekdomindemorgen. Op vrijdag 19 april komen de vijf leukste honden naar de Radio 10-studio. Daar maakt Gerard Ekdom samen met Martin Gaus de winnaar bekend. De leukste hond krijgt een heerlijk weekendje weg met zijn baasje, een prachtige ‘brokaal’ en natuurlijk eeuwige roem. 
 
Gerard Ekdom: “Het zal nog een hele kluif worden om uit de hond-erden aanmeldingen de juiste te weten te tackelen. Ik heb ontzettend veel zin in deze verkiezing!”
 
Zorg goed voor je huisdier
OHRA vindt goede zorg voor honden en katten belangrijk. Stel dat een hond een piepend balletje opeet of een kat een pootje breekt, dan kan een bezoekje aan de dierenarts erg duur zijn. Met de OHRA Huisdierenverzekering worden de meest voorkomende medische kosten voor hond of kat vergoed. Klanten kunnen zelf hun verzekering samenstellen en daarbij kiezen voor speciale dekkingen voor bijvoorbeeld op reis, het gebit en sterilisatie en castratie.
 
Voor meer informatie over de Leukste Hond van Nederland-verkiezing, zie www.radio10.nl/gerard-ekdom-op-zoek-naar-de-leukste-hond-van-nederland.  

Voor meer informatie over de OHRA Huisdierenverzekering, zie https://www.ohra.nl/huisdierenverzekering/index.jsp.
Geplaatst op 08-04-2019

< VorigeVolgende >


Share on: