OOM Verzekeringen introduceert nieuwe horecaverzekering

OOM Verzekeringen introduceert per 11 april een nieuwe verzekering, speciaal voor horecaondernemers met een risico dat door de aard en/of ligging vaak moeilijk elders verzekerd kan worden. In tijden van economische voorspoed stellen de meeste verzekeraars steeds strengere acceptatievoorwaarden.

Daarnaast zorgt de bloeiende economie voor een groot aantal startende horecaondernemers. Deze marktomstandigheden zorgen ervoor dat er behoefte is aan een verzekering specifiek voor horecaondernemers die hun bedrijf moeilijk kunnen verzekeren bij de reguliere verzekeraars. De OOM Horeca-verzekering is hiervoor bedoeld.

De nieuwe horecaverzekering is volledig afgestemd op de risico’s en wensen van horecaondernemers en biedt keuze uit drie pakketten:
  • Basis (brand en storm),
  • Uitgebreid (Basis plus inbraak en waterschade),
  • Extra uitgebreid (Uitgebreid plus vandalisme, inductie en overspanning).
De horecaondernemer kan voor het pand een ander pakket kiezen dan voor de inventaris en/of goederenvoorraad. Alle combinaties zijn mogelijk. Naast de standaardpakketten zijn er verschillende aanvullende dekkingen mogelijk, zoals koelschade en glasbreuk. Hiermee kan een horecaverzekering op maat worden samengesteld.

Horecaondernemingen met een verzwaard risico kunnen bij OOM Verzekeringen al verzekerd worden via de OOM Combinatiepolis. Maar de nieuwe horecaverzekering sluit nog beter aan op de situatie van horecaondernemers.

OOM Verzekeringen biedt de OOM Horeca-verzekering aan tegen een scherpe premie, waar ook bestaande horecaklanten van kunnen profiteren. De verzekeraar verwacht dat horecaondernemers die een Uitgebreide of Extra uitgebreide dekking kiezen, voordeliger uit zijn met de nieuwe OOM Horeca-verzekering dan met dezelfde dekkingen bij de OOM Combinatiepolis.

De nieuwe verzekering kent een aantal belangrijke verschillen met de OOM Combinatiepolis. Zo zijn gebouwen verzekerd tegen herbouwwaarde in plaats van vervangingswaarde, kan kasgeld worden meeverzekerd tot € 5.000 en is de dekking van koelschade verbeterd.

Kijk voor meer productinformatie op www.oomverzekeringen.nl
 
Geplaatst op 18-04-2019


Share on: