Op grote hoogte met Top expertise

Gisteren heeft TOP expertise relaties uit de verzekeringsbranche uitgenodigd om samen op ‘hoog niveau’ bij te praten onder het genot van een hapje en een drankje met een indrukwekkende uitzicht op Rotterdam.

De gasten werden welkom geheten door Aart-Jan Slingerland en hij vertelde over de  serieuze groei die TOP Expertise doormaakt en de verbreding van de diensten en projecten. Het team is inmiddels uitgebreid met drie nieuwe medewerkers; Matthijs Kops, Hans Nietsch en Helen de Frel en daarnaast werkt TOP expertise met een team van freelancers waaronder Kees Hamelink.
 
“Het gaat goed bij TOP Expertise en daar zijn we blij mee” aldus Aart-Jan Slingerland en de aanwezige relaties werden bedankt voor de mooie samenwerking en het vertrouwen en hij bracht een toost uit.
 
Hierna konden de gasten met de panoramlift naar de Euroscoop vanwaar je op een hoogte van 185 meter een spectaculair 360º panoramisch uitzicht hebt over de wereldstad Rotterdam. De hele middag was er een illusionist aanwezig die de gasten bezig hield met onverklaarbare trucs waar op deze middag ook over werd nagepraat.
 
TOP Expertise kijkt terug op een zeer geslaagde middag.

Geplaatst op 12-04-2019


Share on: