Smaakvolle opening nieuwe kantoor Kennedy van der Laan

Op maandag 1 april vond de officiële opening plaats van het nieuwe kantoor van Kennedy van der Laan aan de Molenwerf 16 in Amsterdam. Genodigden waaronder cliënten en relaties, alsmede de architect en bouwonderneming van het compleet verbouwde pand, werden in stijl ontvangen in de indrukwekkende lobby. Het geheel werd opgeluisterd met sfeervolle eigentijdse muziek.

Na een muzikale performance heette CEO Joost Linnemann de genodigden welkom. In zijn openingswoord ging hij onder andere in op het kernwoord dat centraal staat bij alles wat Kennedy van der Laan doet: ‘samenwerken’. Er werken ongeveer 180 mensen in het nieuwe kantoorpand waar geen afgesloten ruimtes zijn. Medewerkers hebben geen eigen bureau, maar maken gebruik van de vele flexplekken die zich in een open omgeving bevinden. Er heerst ook in figuurlijk opzicht een open sfeer binnen het bedrijf.

De kunstcollectie waar Kennedy van der Laan om bekend staat is op schitterende wijze geïntegreerd in het pand. Eyecatchers zijn het kunstwerk in de lobby dat speciaal voor deze ruimte ontworpen is, alsmede een archiefruimte. Deze, als labyrint vormgegeven ruimte, is eveneens een waar kunstobject.


 
Geplaatst op 02-04-2019

Volgende >


Share on: