Verbond van Verzekeraars organiseert het Financiële EU Verkiezingsdebat

Op 23 mei 2019 vinden verkiezingen plaats voor het Europees Parlement. In de aanloop naar deze verkiezingen kunnen belangrijke financiële thema’s niet onbesproken blijven.

Het Verbond van Verzekeraars nodigt u van harte uit voor het ‘Financiële EU Verkiezingsdebat’ op 7 mei 2019 in Nieuwspoort, Den Haag.

Onder leiding van politiek commentator Charles Groenhuijsen kruisen lijsttrekkers en financieel woordvoerders de degens over twee onderwerpen die van groot belang zijn voor de toekomst van de financiële sector: duurzaamheid en innovatie. Caroline Nagtegaal (VVD), Paul Tang (PvdA), Arnout Hoekstra (SP), Sophie in ’t Veld (D66) en Sabine Klok (GroenLinks) hebben al toegezegd. Ook het CDA neemt deel aan het debat; FvD en PVV zijn uitgenodigd.


Het debat begint om 12:00 uur (inclusief lunch) en eindigt om 14:30 uur, waarna er volop gelegenheid is om met elkaar na te praten. Het aantal plaatsen is beperkt. Meld u snel aan.


Het debat is een gezamenlijk initiatief van de NVB, het Verbond van Verzekeraars, Adfiz, de NVP en Dufas. Het debat wordt bijgewoond door media en uitgezonden via een livestream.

Geplaatst op 26-04-2019

< VorigeVolgende >


Share on: