‘Backbone’ Sylvia Tieland neemt NARIM-Award in ontvangst

Tijdens de NARIM University op donderdag 23 mei werd traditiegetrouw de NARIM-Award uitgereikt. Winnaar was de totaal overrompelde secretaris van het NARIM-bestuur Sylvia Tieland, die uit handen van NARIM-bestuurslid Lea Lelijveld van Cingelshouck de award in ontvangst mocht nemen.

De Award werd in 2007 in het leven geroepen om iemand te eren en bedanken die van grote betekenis is geweest binnen de NARIM.

Sponsoren worden ieder jaar weer gevraagd om mensen te nomineren, waarna het bestuur de finale keuze maakt. Aan de nominatie is een aantal criteria verbonden. Zo moet er sprake zijn van het doen van aantoonbare verrichtingen binnen het vakgebied. Het vak zou moeten worden gepromoot binnen het bedrijfsleven. En de persoon in kwestie zou van grote betekenis moeten zijn binnen de NARIM.

“Sylvia is de ‘backbone’ van de organisatie”, aldus Lea Lelijveld. “Zij heeft de vereniging mede vormgegeven. Is het gezicht en de verbindende factor binnen de NARIM. Het aanspreekpunt voor de leden en het bestuur. Haar bijdrage aan de NARIM-congressen is ongekend. Ze is zorgzaam, enthousiast en vol humor. Neemt de congrescommissie veel uit handen. Kortom, een schaap met 10 poten.”
 
De totaal verraste Sylvia, die deze erkenning absoluut niet had zien aankomen, moest eerst even bijkomen van haar verbazing. Daarna liet ze weten dat ze het congres nu al 10 jaar met veel liefde organiseert. Iets wat ze graag nog 10 jaar zou willen blijven doen.
 
 
Fotografie: Rob Lamping Fotografie
Geplaatst op 24-05-2019


Share on: