Kleine 400 man slaagt voor NARIM University

Gisteren, donderdag 23 mei, vond de NARIM University plaats. Als kennispartner voor de branche richtte NARIM een inspirerende ‘University-for-a-day’ op met hoorcolleges en minors over de centrale kennisthema’s van NARIM, te weten Aansprakelijkheid, Bouw, Captives, Claims, Cyber, Employee Benefits, Insurance Innovation en Risk Management.

Deelnemers werd onder andere geleerd in mogelijkheden te denken. Nieuw gedrag aan te wenden. Vragen te stellen. De ander te behandelen zoals de ander behandeld wil worden.

De kennis van de minors was ingebracht door diverse partijen. Dit leverde – naast hilarische situaties - ook veel bijzondere informatie op die je echt even moest laten bezinken. Geen kwestie van oppakken en weglopen dus, maar stof tot nadenken.
 
Hoorcolleges werden met de nodige dosis humor gegeven door Jan van Setten, expert in (persoonlijk) leiderschap en klantgerichtheid, en wetenschapsjournalist Diederik Jekel. Coach Maarten Bouwhuis, die de rol van dagvoorzitter op zich had genomen, gaf aan het eind van de middag een peptalk, waarna de uitreiking van de NARIM-Award plaatsvond. Sylvia Tieland, secretaris van het NARIM-Bestuur, mocht uit handen van NARIM-bestuurslid Lea Lelijveld van Cingelshouck de award in ontvangst nemen.

Naast het inhoudelijke deel was netwerken weer een belangrijk element. Iets wat ruimschoots kon tijdens het sponsordiner dat de avond voorafgaand aan de NARIM University plaatsvond, tijdens de ontvangst, lunch en het walking dinner.

NARIM-Voorzitter Adri van de Waart kijkt voldaan en trots terug op een fantastische dag. “We wisten dat we een sterk programma hadden. Leuk om te horen dat iedereen het ook zo beleefd heeft. Dat maakt je wel heel trots.”
 
Fotografie: Rob Lamping Fotografie
Geplaatst op 24-05-2019


Share on: