Opbrengst Insurance Cycle Tour naar verwenboxen

Met een recordaantal deelnemers van 200 en een hoge opbrengst voor het goede doel heeft de zesde editie van de Insurance Cycle Tour bewezen een zeer gewaardeerd evenement in de verzekeringswereld te zijn. De Insurance Cycle Tour vond plaats op 24 mei jl. en groeit jaarlijks in omvang.

Met prachtig weer konden de deelnemers een route van 55, 85 of 135 km door het schitterende Groene Hart fietsen. Ze werden begeleid door oud wielerprofessionals Bart Voskamp en Marc Lotz.

"Trouwe sponsororen zorgden ervoor dat het de deelnemers aan niets ontbrak", aldus organisator Ard Korevaar. "Ze kregen lunchpakketten, een warm en koud buffet, drinken en het jaarlijkse collectorsitem, te weten een wielershirt bedrukt met eigen naam. Oude bekenden ontmoetten elkaar. Deelnemers hadden veel lol en konden netwerken. De insurancecycletour laat de verzekeringswereld zijn mooiste kant zien. Kortom een win-winsituatie."

Jiske Griffioen, de succesvolle paralympische rolstoeltennisster, nam de cheque van € 11.000 in ontvangst. Dit bedrag wordt één op één besteed aan verwenboxen, een blijk van waardering voor gezinnen met meervoudige gehandicapte kinderen.

Inschrijving tour 2020 vanaf september
Korevaar: "Het is opvallend dat een groot aantal mensen in de verzekeringswereld dit evenement niet lijken te kennen. En dat is zonde. Zodoende roept de organisatie iedereen op om zich in te schrijven. Op de website zal een sfeerimpressie geplaatst worden om eens mee te maken hoe bijzonder het evenement is."
In 2020 verplaatst het Insurance Cycle Tourcircus naar Ede waar op 5 juni de nieuwe editie zal worden verreden. Hier zullen klimmers aan hun trekken kunnen komen. Ook voor niet-klimmers is er een prachtige route uitgezet. Vanaf 1 september 2019 kan men zich via de website www.insurancecycletour.eu inschrijven."

De Insurance Cycle Tour werd mogelijk gemaakt door hoofdsponsor KOERS en premium sponsoren Totaal Support, Ard Korevaar Personenschade, DBC, DEKRA, bureau R.P. van Dijk, Heling & Partners, i-letsel, AM. 
 
Geplaatst op 29-05-2019


Share on: