1.390 euro ingezameld voor de Nederlandse Brandwondenstichting

Ariënne de Boer was namens de Nederlandse Brandwondenstichting aanwezig op de SCHADE golfdag. Zij heeft in de middag een indrukwekkende presentatie gehouden. Deze dag heeft in totaal een mooi bedrag van 1.390 euro opgebracht voor de Nederlandse Brandwondenstichting.

Foto v.l.n.r.: René van de Woerd (Dolmans), Rob Baan (Trition), Dennis Schaper (Dolmans), Margret Wallaard SCHADE magazine, Ariënne de Boer (Nederlandse Brandwonden Stichting) en Jack Voorwalt (Trition).

Ariënne de Boer: "Wij zijn enorm blij dat de Nederlandse Brandwonden Stichting het goede doel mocht zijn van het SCHADE Golftoernooi. Het was een fantastisch georganiseerde dag die het prachtige bedrag van 1.390 euro heeft opgeleverd. Ik wil Marget Wallaard en alle deelnemers en sponsoren dan ook heel hartelijk danken."

"Deze opbrengst zorgt er mede voor dat wij keihard kunnen blijven werken aan onze missie; brandwonden voorkomen en het leed ten gevolge van brandwonden tot een minimum beperken. De organisatie wordt niet gefinancierd door de overheid en is volledig afhankelijk van giften en donaties. Wij financieren wetenschappelijk onderzoek, ondersteunen artsen en verpleegkundigen met hun opleiding, zetten campagnes in om brandwonden te voorkomen en helpen slachtoffers sterker en weerbaarder te worden. Hierbij werken we vanuit de organisatie Brandwondenzorg Nederland intensief voor en samen met de drie Nederlandse Brandwondencentra (Groningen, Beverwijk en Rotterdam). Met elkaar streven we er naar de brandwondenzorg voor de patiënt continu te optimaliseren." 

Meer informatie over de Nederlandse Brandwonden Stichting en de brandwondenzorg in Nederland kun je vinden op www.brandwondenstichting.nl en www.brandwondenzorg.nl.

Mocht u geïnteresseerd zijn om sponsor of samenwerkingspartner van de Nederlandse Brandwonden Stichting te worden, dan maakt Ariënne graag een afspraak om de mogelijkheden te bespreken.
 
Ariënne de Boer
adeboer@brandwondenstichting.nl
 
Zeestraat 29 -1941 AJ Beverwijk  |  Postbus 1015 - 1940 EA Beverwijk  |  0251-275545   |  06-81803080  
 
Geplaatst op 21-06-2019

< VorigeVolgende >


Share on: