ABS Westland-BASF is de winnaar van de Dave Bebelaar Duurzaamheidsaward 2019

Tijdens de jaarlijkse netwerkbijeenkomst 'Summer BBQ' van Stichting Duurzaam, die plaatsvond in Beachclub Habana Beach in Kijkduin (Den Haag), reikte Nelleke Leijnse de Dave Bebelaar Duurzaamheidsaward 2019 uit aan ABS Westland-BASF. ABS Westland-BASF was een van de zes genomineerden die eerder zijn aangekondigd.

Foto v.l.n.r. ABS Westland: Dirk van der Schans, Bruce Schouten en Wim Drost (van BASF)

Het genomineerde initiatief betrof het onlangs compleet nieuw gebouwde bedrijfspand, waarbij duurzaamheid voorop staat. Het pand is volledig duurzaam. Ook is het geschikt gemaakt voor een bedrijfsvoering die gericht is op de toekomst, zoals het servicen, repareren en verkopen van elektrische voertuigen met een laag energiegebruik en een lage CO₂-uitstoot. Als toekomstbestendige onderneming een voorbeeld voor de branche.
 
Van alle genomineerden werd een video getoond en een afgevaardigde van elk bedrijf hield een pitch van een minuut. Daarna maakten de aanwezigen in Kijkduin door middel van een stembriefje hun voorkeur kenbaar. Deze stemmen in combinatie met de in de afgelopen weken via internet uitgebrachte stemmen, leidden tot de vaststelling van de winnaar.
 
Geplaatst op 21-06-2019


Share on: