Chubb breidt multinationale mogelijkheden uit met vertaaloplossing voor lokale polissen

Chubb heeft zijn digitale Worldview® platform uitgebreid en verbeterd zodat het multinationale klanten en het intermediair beter van dienst kan zijn. De belangrijkste uitbreiding is een geïntegreerde vertaaloplossing voor lokale polissen, exclusief voor Chubb klanten en hun tussenpersonen.

“We willen onze klanten innovatieve tools bieden die hen helpen bij het managen van hun wereldwijde risico’s”, aldus Peter Graswinckel, Segment Leader Major Accounts in Continental Europe. “Organisaties die in meerdere landen actief zijn, hebben te maken met tal van vereisten op juridisch en compliancegebied, die bovendien voortdurend veranderen. We bieden hen diensten die het uitgeven van lokale polissen, het betalen van schades en het op maat maken van programma’s over de hele wereld eenvoudiger en sneller maken. De nieuwe vertaalfunctie onderstreept het belang dat we hechten aan voortdurende innovatie, ook op het gebied van service.”
 

Chubb kan lokale polissen uitgeven in meer dan 625 kantoren over de hele wereld. Deze polissen moeten vaak in de lokale taal worden uitgegeven. Dankzij Chubb’s geavanceerde vertaalfunctie in Worldview hebben multinationale klanten en tussenpersonen nu snel beschikking over de Engelse versies van de polissen. De vertaler maakt gebruik van automated machine learning en Optic Character Recognition-software (patroonherkenningssoftware).
 

“Polisvertalingen vereisten vroeger veel handmatig werk, wat veel tijd en geld kostte”, aldus Graswinckel. “Dat is nu verleden tijd voor al onze multinationale klanten die een Controlled Master Program hebben van Chubb.”
 

Daarnaast is de rapportagefunctionaliteit in Chubb Worldview verbeterd. Hierdoor krijgen gebruikers actueel inzicht in de activiteit in alle programma’s, inclusief een overzicht van de programma’s die in de komende 90 dagen verlengd moeten worden. Daarbij zien zij direct welke activiteiten of documentatie voltooid moeten zijn voor de polisuitgifte, zodat vertraging bij de uitgifte van nieuwe polissen wordt voorkomen.

Geplaatst op 17-06-2019


Share on: