Igno Schings nieuwe directeur Inkomen Collectief bij NN

Igno Schings wordt op 1 juli 2019 benoemd als directeur Inkomen Collectief bij Nationale-Nederlanden Schade & Inkomen en hij wordt lid van het management team. Igno volgt Fred Toussaint op die zich gaat richten op nieuwe strategische initiatieven van Nationale-Nederlanden.

Igno Schings (1985) heeft sinds 2009 diverse managementfuncties binnen Delta Lloyd en Nationale-Nederlanden vervuld. Zo was hij vanaf 2014 verantwoordelijk voor alle vastgoed-investeringen van Delta Lloyd Asset Management en is hij sinds 2017 als programmadirecteur binnen Nationale-Nederlanden werkzaam geweest. In zijn huidige functie als directeur van NN Claims Services heeft hij de transactie geleid en is hij verantwoordelijk voor het integreren van de claim-handling activiteiten die aan Van Ameyde waren uitbesteed.

 

Leon van Riet, CEO NN Schade & Inkomen: "Ik ben blij dat we voor deze positie bij Nationale-Nederlanden een ervaren kandidaat uit ons eigen bedrijf hebben kunnen benoemen. Met de komst van Igno kan Inkomen Collectief de koers voortzetten die door Fred Toussaint na de integratie van Delta Lloyd is ingezet."

Geplaatst op 26-06-2019


Share on: