SCHADE golfdag met Brabants tintje

Op vrijdag 15 juni vond de SCHADE golfdag plaats. Vanaf 11 uur druppelden de eerste gasten binnen op Burggolf Gendersteyn. Zij werden bij binnenkomst ontvangen door Margret Wallaard (SCHADE magazine) en Wendy Steines (hoofdsponsor Timco Trading). Na een koffiebuffet met echte Bossche bollen klonk om 12.30 uur het startschot voor de wedstrijd.

De gasten werden op enkele plaatsen in de baan verrast met een hapje en drankje. Gedurende de wedstrijd reed er ook een Brabants duo in een buggy rond om een Schrobbelér, een echt Brabants borreltje, in te schenken. Een opkikkertje voor de spelers. De eerste deelnemers kwamen rond 17.30 uur weer in het clubhuis terug waar een bittergarnituur met drankje klaarstond om de dorst te lessen na deze spannende maar bovenal gezellige wedstrijd. 

De golfclinic begon met putten en chippen. Daarna werd er een lunch in het restaurant geserveerd. Na de lunch ging de clinic verder op de drivingrange om de langere slagen te oefenen. 
Vervolgens liep de groep naar een cateringpunt in de baan, waar ze samen met de voorbijkomende teams een drankje en worstenbroodje konden nuttigen. Vervolgens mochten de deelnemers van de clinic zelf een wedstrijd op de baan spelen. Ze arriveerden gelijktijdig met de teams weer in het clubhuis.

Ariënne de Boer van de Nederlandse Brandwondenstichting hield om 18.30 uur een korte toespraak over het doel van de Stichting. Zij nam samen met Margret Wallaard de prijsuitreiking voor haar rekening. 

Hierna kon men voor het Goede Doel nog een poging wagen om vanaf een afslag op het terras in een boot op het water te slaan. Hieraan werd door een groot aantal deelnemers meegedaan met als gevolg dat er nog een mooi bedrag voor de Stichting werd ingezameld. Iedereen heeft nog heerlijk op het terras in de zon kunnen nagenieten van de golfdag. En van de diverse heerlijke gerechten van de Green Egg. 

Winnaars
Winnaar was het team van Lekkageservice van Gerven. De teamleden, te weten Edwin van Gerven, Thé van Steen, Rob van Leeuwen en Robert Jansen, behaalden een netto score van 56,15 punten.

Een volgens de pro zeer talentvolle Francie Peeters kwam als winnaar van de golfclinic uit de bus. Francie mocht een golfclinic voor twee personen en een fles AIX rosé in ontvangst nemen. De prijs was aangeboden door Q-BUILD.

De Longest en de Neary dames zijn beide gewonnen door Kerensa Breddels.
De Longest en de Neary heren door respectievelijk Robert Jansen en Frank Rensen.

BELFOR had als kers op de taart een speciale prijs ter beschikking gesteld: Een bezoek aan het opleidingscentrum van BELFOR in Neufarhn (Duitsland), voor twee personen,  inclusief de vliegtickets en twee hotelovernachtingen. Deze reis is gewonnen door Annemieke Verhorst-Lemson (BosBoon Expertise)

En uiteraard was er de beruchte Poedelprijs, aangeboden door VON RETH contra-expertise.
De prijzen zijn mogelijk gemaakt door de sponsoren.

Sponsoren, bedankt!
SCHADE magazine wil de sponsoren Timco Trading, BosBoon Expertise, Von Reth contra-expertise, Lekkageservice van Gerven en Burggolf Gendersteyn heel hartelijk bedanken. De sponsoren en deelnemers hebben ervoor gezorgd dat het een geweldige dag was en bovenal dat het Goede Doel werd gesteund!

In het komende SCHADE magazine komt een fotoreportage van de golfdag.
 
Geplaatst op 19-06-2019


Share on: