Strategische samenwerking Troostwijk Taxaties en Pact Retail

Troostwijk Taxaties en Pact retail gaan strategische samenwerking voortzetten. Beide partijen leveren diensten die regelmatig in elkaars verlengde liggen. De samenwerking biedt een unieke mogelijkheid om een complete service te bieden in bepaalde waarderingstrajecten en optimaal gebruik te maken van elkaars kennis en competenties.

Troostwijk Taxaties is toonaangevend op het gebied van bedrijfseconomische waarderingen en taxaties voor verzekeringen. Pact retail is als makelaar/adviseur een specialist op het gebied van winkelvastgoed.


Bart Mols en Esther Schmidt van Pact retail zijn al jarenlang in deze branche actief en hebben een groot landelijk netwerk van uiteenlopende opdrachtgevers. Om hun opdrachtgevers ook ten aanzien van taxaties optimaal te bedienen is gezocht naar een betrouwbare partner, zodat aan alle geldende taxatierichtlijnen wordt voldaan.

Troostwijk Taxaties wil met deze samenwerking hun opdrachtgevers beter informeren over de retailmarkt en een groter marktaandeel verwerven.

Geplaatst op 03-06-2019


Share on: