Hans Snoek per 1 juli nieuwe projectleider bij Polygon

Eigenaar van BOS Reconditionering Hans Snoek, start per 1 juli bij reconditioneerder Polygon. Hans gaat aan de slag als projectleider voor de Polygon vestiging in Oldenzaal. Tegelijkertijd blijft hij verantwoordelijk voor zijn eigen vestiging in Hengelo die is overgenomen door Polygon. Toekomstige schades van BOS zullen dan ook door Polygon worden opgepakt.

Hans Snoek heeft bijna 20 jaar ervaring in de reconditionering. Vanaf 2000 werkte hij bij IDG Presto. In 2005 startte hij zijn bedrijf BOS Reconditionering, een full service reconditioneringsbedrijf in Hengelo. De diensten bestaan onder andere uit herstel na brand, herstel van waterschade, lekdetectie, ontgeuring en calamiteitenservice, inclusief salvage erkenning van Stichting Salvage.
 
“Ik heb de moeilijke keuze gemaakt om te stoppen met BOS Reconditionering. Gelet op de toekomst en het ontbreken van een opvolger voor mijn bedrijf, was de mogelijkheid om bij Polygon te starten een kans die ik wilde pakken”, licht Hans zijn beslissing toe. De komende periode zal hij zijn werkzaamheden voor BOS Reconditionering afbouwen. Vanuit de vestiging in Hengelo zullen in de toekomst de schades door Polygon opgepakt worden. Voor beide locaties in Oldenzaal en Hengelo kan men vanaf nu bij Hans Snoek terecht.
Geplaatst op 01-07-2019


Share on: