Inschrijving Rob Insinger Duurzaamheid Award geopend

De inschrijving voor de Rob Insinger Duurzaamheid Award is geopend. De Rob Insinger Award is een publieksprijs voor initiatieven die een voorbeeld zijn bij duurzaam onderhoud en herstel van vastgoed en andere property zaken. Bedrijven kunnen zich nu bij Stichting Duurzaam | Herstel aanmelden om genomineerd te worden.

Vorig jaar waren de genomineerde initiatieven weer divers van aard. Wel was het opvallend dat het meer ging om producten dan om diensten. Er was veel aandacht voor de veiligheid van mensen die met de producten werken. Het was uniek dat twee initiatieven precies evenveel punten haalden. Beide bedrijven wonnen de Award en de geldprijs.  
 
Ook dit jaar hoopt Stichting Duurzaam op mooie inzendingen 
“Er zijn veel mooie initiatieven in de property branche. Dus aannemers, producenten, glaszetters, reconditioneringsbedrijven, elektronicareparateurs, vloerenleggers breng een initiatief, bedrijf of product voor het voetlicht. De enige voorwaarde is dat het bijdraagt aan een duurzame samenleving”, aldus Angélica Gravendijk van Stichting Duurzaam. 
 
Belangrijke informatie om te weten voordat je je aanmeldt
  • Je kunt je aanmelden tot16 augustus a.s. 16.00 uur 
  • Je meld je aan door een e-mail te sturen naar info@stichtingduurzaam.nl
  • Beschrijf in je e-mail duidelijk jouw duurzame initiatief
  • Van de genomineerde initiatieven wordt een promotiefilm gemaakt
  • Op 29 augustus worden de genomineerden voorgesteld aan de markt via een persbericht
  • Vanaf 29 augustus staan de promotiefilms op de website en kan er gestemd worden

Op 12 september wordt de winnaar bekend gemaakt 
De genomineerden lichten hun initiatief zelf toe in een pitch. Daarna volgt de laatste stemronde en wordt de winnaar bekend gemaakt tijdens de Summer BBQ in beachclub Habana in Kijkduin.
Geplaatst op 10-07-2019


Share on: